Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of architect met losse aannemers voor woningbouw? Van een standaard nieuwbouwwoning tot appartement of houtskeletbouw, via onze offertedienst kunt u vrijblijvend en geheel gratis meerdere partijen en opties vergelijken met 1 offerteaanvraag. Aan de hand van de door u aangeleverde informatie worden prijsoffertes opgesteld door firma’s uit ons netwerk.

De voordelen

De voordelen van ons offertesysteem zijn dat u met 1 offerteaanvraag meerdere prijzen kunt vergelijken. Zo maakt u een doordachte en goede keuze voor een belangrijke stap in uw leven: de bouw van een huis. Nadat u bij ons de aanvraag heeft gedaan gaat deze naar meerdere geïnteresseerde bedrijven die in uw streek werkzaam zijn. Binnen enkele dagen ontvangt u reacties.


Uw gegevens zijn 100% veilig bij ons.

Om uw offerte goed te kunnen doorzetten is het van belang dat uw telefoonnummer en mailadres volledig en correct zijn. De aanvraag wordt pas doorgezet naar onze partners wanneer u deze 2 heeft bevestigd. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, er wordt erg snel na de aanvraag contact met u opgenomen.